Била една плавуша на патување низ светот. Се вратила дома и другарките ја прашале…

Loading...

Била една плавуша на патување низ светот. Се вратила дома и другарките ја прашале:– Какви беа Италијанците?– Италијанците се многу културни и љубезни..Била една плавуша на патување низ светот. Се вратила дома и другарките ја прашале:– Какви беа Италијанците?– Италијанците се многу културни и љубезни.– Какви се Кинезите?– Тие се фини луѓе.– А пирамидите, ги виде ли? Какви се?– А пирамидите се многу некултурен народ.Била една плавуша на патување низ светот. Се вратила дома и другарките ја прашале:– Какви беа Италијанците?

loading...
Loading...