Битола и објави војна на Америка

Loading...

Во центарот на Битола се наоѓаат македонското, грчкото и американското знаме. Се ќе беше во ред, додека не увидовме дека знамето на Америка е поставено наопаку. 
Дали тоа е ненамерна грешка од невнимание на оние кои го поставувале знамето или Битола и објавува „војна“ на Америка?
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

 Во центарот на Битола се наоѓаат македонското, грчкото и американското знаме. Се ќе беше во ред, додека не увидовме де

loading...