Блажо и Мара

Блажо се вратил касно дома, се соблекол, легнал со жена му Мара и почнал да ја фаќа:
– Драги, извини ама неможам сега, ми се спие, изморена сум.
– Аман бе, што ви е на сите денес, како да сте се догвориле сите…
 Блажо се вратил касно дома, се соблекол, легнал со жена му Мара и почнал да ја фаќа:

Пронајдете не на следниве мрежи: