Блажо и Мара биле разведени…

Loading...

Блажо и Мара биле разведени…Блажо: Ќерко! Денес ти е 18 роденден. Еве ти ја последната алиментација, однеси и ја на мајка ти, и види каква фаца ќе направи, па дојди кажи ми.
Ќерката: Мамо, еве ти ги последните пари од алиментација, и треба да видам каква фаца ќе направиш, па да му кажам на тато.
Мара: Епа, кажи му дека он уствари и не ти е прав татко, види му ја фацата, па дојди кажи ми!Блажо: Ќерко! Денес ти е 18 роденден. Еве ти ја последната алиментација, однеси и ја на мајка ти, и види каква фаца ќе направи, па дојди кажи ми.

loading...
Loading...