Блажо и Мара млад пар тазе земени, се преселуваат во нов стан, и уживаат во медениот месец…

Loading...

Блажо и Мара млад пар тазе земени, се преселуваат во нов стан, и уживаатво медениот месец……Блажо и Мара млад пар тазе земени, се преселуваат во нов стан, и уживаатво медениот месец……
А бидејќи било лето во цела зграда џамовите отворени, се се слуша, а од кај нив по цела вечер се слуша, пискање, викање, и љубовно стенкање….
После некој ден во влезот Блажо го сретнува еден комшија, и му вика;
– Блажо, не се лути ама не се спие бре од тоа ваше е*ење, затни и ја устата или пак тури и една крпа во уста, да не писка и стенка толку….
– Нема проблем комши, леле ќе извиниш, јас немам поима дека сме толку гласни…..Доаѓа вечерта, тишина во цела зграда, и наеднаш се слуша:
– КОМШИИИ ДОБРО ЛИ Е ВАКА……
– ДОБРО Е БЛАЖО, ДОБРО Е…
Втората вечер пак:
– КОМШИИИ ДОБРО ЛИ Е ВАКА……
– ДОБРО Е БЛАЖО, ДОБРО Е….И третата вечер:
– КОМШИИИ ДОБРО ЛИ Е ВАКА……Комшијата ќути, не одговара, и Блажо пак:
– КОМШИИИ ДОБРО ЛИ Е ВАКА….
И наеднаш комшијата се извикал:
-БЛАЖОО, ВАДИ И ЈА ТАА КРПАТА НА МАРА ОД УСТАТА, ЦЕЛА ЗГРАДА МИСЛИ ДЕКА МЕНЕ МЕ Е*ЕШ…..Блажо и Мара млад пар тазе земени, се преселуваат во нов стан, и уживаатво медениот месец……
А бидејќи било лето во цела зграда џа

loading...
Loading...