Блажо и Мара слават 25 годишнина од бракот, и Блажо ја прашува Мара…

Loading...

Блажо и Мара слават 25 годишнина од бракот, и Блажо ја прашува Мара…Блажо и Мара слават 25 годишнина од бракот, и Блажо ја прашува Мара кај и како сака да ја прослават, а оваа вика;-Море, не сум била никогаш у стриптиз бар, а ти си срамежлив, ај да одиме даа…..Одат у барот, и гардероберката ги зима палтата, и му вика на Блажо:-Ооо, добро вечер Г-динe Блажо……Мара го погледнува наопачки, а Блажо и објаснува дека му е ќерка на еден негов колега……Седнуваат на масата, иде келнерот и вика;-Ооо, добро вечер Г-дине Блажо што ќе се напиете…..Мара веќе врие, а Блажо и вика:-Ич не се мршти, овој беше келнер во нашата менза у фирмата….Почнува програмата, стриптизетата си ја изведува точката со соблекуењето, и кога останала само по гаќи вика:-Ајде вечер кој ќе ми и соблече гаќите…..Цела кафана едногласно вика:-БЛАЖОООО…Мара изнервирана, станува од столчето и нервозна излегува од кафаната, а Блажо оди по неа и вика;-Срцка, Мариче ова е некоја намештаљка, јас не ги познаам тие женски…..Мара влегува у првото такси, Блажо седнува до неа, а таксистот му вика на Блажо;-Добро вечер Г-дине Блажо, што ти е денеска, до синоќа што убави млади ку*вичиња возевме, од кај а извади оваа стара бабетина…..Блажо и Мара слават 25 годишнина од бракот, и Блажо ја прашува Мара кај и како сака да ја прослават, а оваа вика;-Море, не сум била никогаш у

loading...
Loading...