Блажо и Ристо

Loading...

Блажо му се фали на Ристо:
Ристо, синоќа што запознав една женска, згодна, првокативна, паметна.
Ја однесов дома, ја соблеков гола и таман да почнам… ми вели: – Понижи ме!
И тогаш јас ја облеков во дресот на Реал. Блажо му се фали на Ристо:
Ристо, синоќа ш

loading...