Блажо ја пратил Мара по цигари во продавница. Само што излегла…

Loading...

Блажо ја пратил Мара по цигари во продавница. Само што излегла Мара, застанал некој автомобил пред неа…Блажо ја пратил Мара по цигари во продавница. Само што излегла Мара, застанал некој автомобил пред неа, излегле 3ца мажи ја грабнале и ја однеле на Водно да ја силуваат.
Дошла Мара дома цела искината, во модрици, а Блажо на врата:
– Аман Маро каде си до сега? Што ти се случи?
– Ќути мој Блажо. Само што излегов од дома ме сретнаа тројца мажи и ме однесоа на Водно и ме силуваа 3 дена и 3 ноќи.
– Ама Маро ти вчера излезе од дома.
– Знам Блажо, дојдов само да ти јавам да не се грижиш.Блажо ја пратил Мара по цигари во продавница. Само што излегла Мара, застанал некој автомобил пред неа, излегле 3ца мажи ја грабнале и ја однеле на

loading...
Loading...