Блажо купил Кирби, и му го носе дома на Нацо…

Loading...

Блажо купил Кирби, и му го носе дома на Нацо…Блажо купил Кирби, и му го носе дома на Нацо, влева у собата, му истура една кофа гомна на тепихот, и му вика:—Нацо, воа е Кирби, ако не ги исчисте виа гомната за 5 минути, ја ќе ги изедам.—Ќе ги изедиш Блажо, сабајлето ми а исклучија струјата.Блажо купил Кирби, и му го носе дома на Нацо, влева у собата, му истура една кофа гомна на тепихот, и му вика:—Нацо, воа е Кирби, ако не ги

loading...
Loading...