Близнаци

Loading...

Добил Хасо близнаци, ги носи дома, а комшијата го прашува:- Двојајчани или еднојајчани?- Овој е двојајчан, а ова е девојче.Добил Хасо близнаци, ги носи дома, а комшијата го прашува:- Двојајчани или еднојајчани?

loading...