Боки 13 сега е Боки 6,5

Боки 13 се преполови.Неодамна можевте да прочитате за тоа дека Боки 13 значително ја намали својата тежина -ослабе дури 17 килограми! 
Србите го искористија тоа и решија да се пошегуваат на негова сметка, па според нив Боки 13 е сега Боки 6,5.
Извор: think.mkНеодамна можевте да прочитате за тоа дека Боки 13 значително ја намали својата тежина -ослабе дури 17 килограми! 
Србите го искористиј

Пронајдете не на следниве мрежи: