Брат која ти е омилена пејачка?

Loading...

Се шетаат Мујо и Хасо и разговараат: – Брат која ти е омилена пејачка? – Дара Бубамара!- Ја те прашав пејачка, не инсект!Се шетаат Мујо и Хасо и разговараат: – Брат која ти е омилена пејачка? – Дара Бубамара!- Ја те праша

loading...