Чија е тогаш оваа рака?

Фотографија која збунува. Го гледаме момчето како седи на училишната клупа, притоа држејќи ги двете раце на клупата. 
Но од каде испадна оваа трета рака?
Погледнете на следната страна:

Го гледаме момчето како седи на училишната клупа, притоа држејќи ги двете раце на клупата. 
Но од каде испадна оваа трета рака?

Пронајдете не на следниве мрежи: