Црна долна облека

Loading...

Една пријателка и се жали на друга- „Маж ми е одвратен, постојано зборува за мајка му- мама ова, мама она, мама вака готви, на мама ова и се допаѓа…“
Пријателката и одговара- „Треба да му покажеш дека и ти си жена. Облечи нешто посекси и изненади го. “
Вечерта си доаѓа мажот дома и жената го чека во црна долна облека, црн сатен и црни ракавици.
Мажот вознемирен – „ Што си целата во црно, да не и се случило нешто на мама. “Една пријателка и се жали на друга- „Маж ми е одвратен, постојано зборува за мајка му- мама ова, мама она, мама

loading...