Црно му се пишува…

Ако го фатат браќата…Црно му се пишува…  🙂
 
А, како изгледа една „фраерка во село“ можете да видите на следниот ЛИНКЦрно му се пишува…  🙂
 
А, како изгледа една „фраерка во село“ можете да видите на следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: