Црногорец си ја убил својата жена

Loading...

Црногорец си ја убил својата жена после 35 години брак.
Судијата го прашува- Зошто после толку време брак ја убивте? 
Мрзеливост, судијо- одговара
Како мрзеливост? -прашува судијата.
Па така се ајде денес, ајде утре… Црногорец си ја убил својата жена после 35 години брак.
Судијата го прашува- Зошт

loading...