Црвенкапа останала трудна, му се јавила на волкот и му рекла…

Loading...

Црвенкапа останала трудна, му се јавила на волкот и му рекла:– А бе волчко, требаше да ме изеДеш !!Црвенкапа останала трудна, му се јавила на волкот и му рекла:– А бе волчко, требаше да ме изеДеш !!Волкот се подзамислил малку, па и вратил:– Ај па и ти, за една буква правиш проблеми.Црвенкапа останала трудна, му се јавила на волкот и му рекла:– А бе волчко, требаше да ме изеДеш !!Волкот се подзамислил малку, п

loading...