Чуден народ сте вие англичаните… досадни, затворени…

Loading...

Американец и Англичанец разговараат:– Чуден народ сте вие англичаните… досадни, затворени. Само за спорт зборувате. ..Американец и Англичанец разговараат:– Чуден народ сте вие англичаните… досадни, затворени. Само за спорт зборувате. Зошто не се мешате со други? Видете ме мене на пример: имам ирска крв, и италијанска, дури малку и мексиканска и тоа кралска. Што ќе кажете на ова?– Што да кажам… Мајка ви има спортски дух.Американец и Англичанец разговараат:– Чуден народ сте вие англичаните… досадни, затворени. Само за спорт зборувате. Зошто не се

loading...
Loading...