Чук, чук!

Loading...

Едно утро, некој чука на вратата.Едно утро, некој чука на вратата.
-Добар ден, јас сум Јеховин сведок и би сакал да поразговарам со вас.
-Повелете, влезете седнете. За што сакате да разговараме?
-Не знам, никогаш не сум стигнал волку далеку…Едно утро, некој чука на вратата.
-Добар ден, јас сум Јеховин сведок и би сакал да поразговарам со вас.
-Повелете, влезете седнете.

loading...
Loading...