Цветко бил скопски фраер и фатил некоја згодна риба од провинција

Loading...

Цветко бил скопски фраер и фатил некоја згодна риба од провинција. Излегле навечер по кафичите и ја частел пијачки. Го гледаат другарите и го прашуваат која му е рибата:– Згодно маче а? Еве да се напиеме неколку пијачки и после идеме кај мене дома.Цветко бил скопски фраер и фатил некоја згодна риба од провинција. Излегле навечер по кафичите и ја частел пијачки. Го гледаат другарите и го прашуваат која му е рибата:– Згодно маче а? Еве да се напиеме неколку пијачки и после идеме кај мене дома.Прошетал така Цветко неколку кафичи, свртел скопска шема, се испофалил насекаде и на крај ја однел женската дома.Кога влегле у спална:– Ајде бе Цветко да те видам сега што мажиште си!– Аааа, сега ја ќе си легнам, и онака сите знаат дека сум те легнал.Цветко бил скопски фраер и фатил некоја згодна риба од провинција. Излегле навечер по кафичите и ја частел пијачки. Го гледаат другарите и го прашу

loading...
Loading...