Дај што ќе дадеш…

Еј, а ги правиш ли оние работи?Таа прави се, но зависи за колку пари…

Погледнете го крајот на оваа СМС порака на следната страна:

Таа прави се, но зависи за колку пари…

Пронајдете не на следниве мрежи: