Дали некогаш сте виделе ваква венчаница?

Дали некогаш сте виделе ваква венчаница?Од каде ли им доаѓаат вакви идеи?
Зарем е можно некој да носи ваква венчаница?

Од каде ли им доаѓаат вакви идеи?
Зарем е можно некој да носи ваква венчаница?

Пронајдете не на следниве мрежи: