Дали зборувате англиски?

Loading...

Мујо доаѓа до трафика и ја прашува продавачката: – Do you speak English? Продавачката: Не.Мујо, разочаран, се врти и си оди..Доаѓа до друга трафика и пак:- Do you speak English? Пак истито одговор: Не.Потоа, оди до друга трафика и пак прашува:- Do you speak English? Продавачката– Yes Мујо: – Marlboro!!!Мујо доаѓа до трафика и ја прашува продавачката: – Do you speak English? Продавачката: Не.

loading...