Дечко и девојка се запознале во диско, и после тоа отишле кај неа и имале секс…

Loading...

Дечко и девојка се запознале во диско, и после тоа отишле кај неа и имале секс…После сексот она почнала да плаче и му вика:
– Кој знае шо ќе помислиш за мене, јас не сум таква.
– Не си, не си, ти верувам.
– Ти си првиот!
– Со кој шо си имала секс?
– Не, првиот шо ми верува.После сексот она почнала да плаче и му вика:
– Кој знае шо ќе помислиш за мене, јас не сум таква.
– Не си, не си, ти верувам.

loading...
Loading...