Дечко и девојка се запознале во диско, после тоа отишле кај неа и имале секс…

Loading...

Дечко и девојка се запознале во диско, и после тоа отишле кај неа и имале сексДечко и девојка се запознале во диско, и после тоа отишле кај неа и имале секс.После сексот она почнала да плаче и му вика:— Кој знае шо ќе помислиш за мене, јас не сум таква.— Не си, не си, ти верувам.— Ти си првиот!— Со кој шо си имала секс?— Не, првиот шо ми верува.Дечко и девојка се запознале во диско, и после тоа отишле кај неа и имале секс.После сексот она почнала да плаче и му вика:— Кој знае

loading...
Loading...