Дечко влегува во аптека: Пакетче кондоми, ве молам…

Loading...

Дечко влегува во аптека:- Пакетче кондоми, ве молам!Дечко влегува во аптека:- Пакетче кондоми, ве молам!Аптекарката прашува:- А какви да бидат? Брзи како Порше, убави како БМВ или сигурни како Волво.- Нека бидат како џип, секако ќе одат во дупки.Дечко влегува во аптека:- Пакетче кондоми, ве молам!Аптекарката прашува:- А какви да

loading...
Loading...