Дечко запознал девојка, и по некое време го носе она вечерта дома кај неа…

Loading...

Дечко запознал девојка, и по некое време го носе она вечерта дома кај неа…Дечко запознал девојка, и по некое време го носе она вечерта дома кај неа.Влегуваат дома и она му вика:
– Пст, потивко, моите спијат, тате е командир на специјална единица а мама е полицај.
Дечкото сам си мисле, кај заглавив сеа.
– Потивко, во другата соба е брат ми, а он е избацивач во дискотека.Леле, леле, си вика дечкото, кај дојдов.
– Сакаш ли да поминиш една незаборавна ноќ?
– Да.
– ПООМОООШ! МЕ СИЛУВАТ!Дечко запознал девојка, и по некое време го носе она вечерта дома кај неа.Влегуваат дома и она му вика:
– Пст, потивко, моите спијат,

loading...
Loading...