Дефиниција на Перица за што служи биберот

Loading...

Учителката: Перица, за што служи биберот?- Перица: Па, за спиење. – Учителката: Е, како тоа за спиење?- Перица: Епа секоја вечер тато и вика на мама – Дај да ти го збиберам за полесно да заспиеш!Учителката: Перица, за што служи биберот?- Перица: Па, за спиење. – Учителката: Е, како тоа за спиење?- Пе

loading...
Loading...