Џеј Ло

Комбинација на лицето на Џеј Рамадановски и Џенифер Лопез.Некои познати ѕвезди делат исто име.
Користејќи фотошоп лицето на фолкерот Џеј Рамадановски се најде на главата на светската пејачка и актерка Џенифер Лопез.
„Џеј Ло“ има смисла! Некои познати ѕвезди делат исто име.
Користејќи фотошоп лицето на фолкерот Џеј Рамадановски се најде на главата на светската пејачка и акте

Пронајдете не на следниве мрежи: