Ден по свадбата невестата се јавува на мајка ѝ и раскажува низ солзи…

Loading...

Ден по свадбата невестата се јавува на мајка ѝ и раскажува низ солзи:- Ужас, се скаравме со мажот ми!Ден по свадбата невестата се јавува на мајка ѝ и раскажува низ солзи:- Ужас, се скаравме со мажот ми! Каков скандал, каква кавга!- Не се возбудувај, ќерко, во секое семејство се случува. Смири се!- Добро, штом велиш така. А со неговиот труп што да правам?Ден по свадбата невестата се јавува на мајка ѝ и раскажува низ солзи:- Ужас, се скаравме со мажот ми! Каков скандал, каква

loading...
Loading...