Девојката му се доверува на дечкото дека никогаш немала секс и бара од него да ја подучи нешто…

Loading...

Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто околу тоа.Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто околу тоа.
-Ок мила. За поедноставно да ти објаснам, твојот полов орган ке го наречеме затвор, а мојот затвореник! одговара дечкото.
-Сега прво што треба да направиме е да го ставиме затвореникот во затвор.-продолжува дечкото.
По првиот секс во животот, девојката лежи насмеана во креветот, закачајки го децкото:
-Драги изгледа дека затвореникот избега. Вртејќи се накај нејзе насмеан, одговара :
-Тогаш ќе мора да го вратиме повторно во затвор.
По завршувањето на вториот пат, дечкото полн со себе пали цигара, кога девојката пресреќна со новото искуство повторно му се жали:
-Мило затвореникот повторно избега. Дечкото со последни сили повторно се издига на ниво на задача.
По ова целосно исцрпен легнува на креветот, кога девојка му пак го подбуцнува:
-Драги…Затвореникот… Повторно избега.
Уморно вртејќи се накај нејзе, одеднаш и се развика:
-АЛО БРЕ, ПА НЕ Е ОН НА ДОЖИВОТНА РОБИЈА!!! ЈАСНО!!!Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто околу тоа.
-Ок мила. За поед

loading...
Loading...