Дипломиран економист

Loading...

Влегува шефот во работилница и го прашува вработениот.- Колку столови направи денес?- Два.- Само два!? Јас до сега ќе направев десет.- Па нормално шефе, вие сте столар, а јас дипломиран економист.

 

Влегува шефот во работилница и го прашува вработениот.- Колку столови направи денес?- Два.- Само два!? Јас до сега ќе направев де

loading...