Дипломиран економист

Влегува шефот во работилница и го прашува вработениот.- Колку столови направи денес?- Два.- Само два!? Јас до сега ќе направев десет.- Па нормално шефе, вие сте столар, а јас дипломиран економист.Влегува шефот во работилница и го прашува вработениот.- Колку столови направи денес?- Два.- Само два

Пронајдете не на следниве мрежи: