Дј пушта песна од Џастин Бибер, само со мито од 1000 долари

Loading...

Дотерани, испрани, испеглани излегувате во град, а после третиот пијалок Ви текнува на некоја песна која баш во тој момент сакате да ја слушнете.  Нормално приоѓате до Дј кабината, со прст го повикувате надлежниот за музика и “стручно“ му објаснувате дека таа и таа песна е закон и мора да ја пушти.
Еден напатен Дј се сетил како да ги “откачи“ ваквите, во некои случаи ептен досадни фраери, со прецизен ценовник во кој јасно е истакнато колку чини задоволството да ја слушнете Вашата “нарачка“. 
Дотерани, испрани, испеглани излегувате во град, а после третиот пијалок Ви текнува на некоја песна која баш во тој мо

loading...