Доаѓа црнец во јавна куќа. Си прашал на рецепција: – „Што има за 10 долари?…

Loading...

Доаѓа црнец во јавна куќа. Си прашал на рецепција: – „Што има за 10 долари?“ – „Повелете во соба број 10, таму имате една црнкиња како за вас!“Доаѓа црнец во јавна куќа. Си прашал на рецепција: – „Што има за 10 долари?“ – „Повелете во соба број 10, таму имате една црнкиња како за вас!“
 Црнецот влегол во собата и веднаш излегол. „Не можам, оваа ми е роднина!“
Му довеле некоја холанѓанка. Црнецот влегол во собата и веднаш излегол.
“Не можам, и оваа ми е роднина!“
Сега му донеле англичанка, а црнецот пак излегол на брзина… После половина минута ги известува дека и таа му е роднина.
Сега веќе и вработениве во јавната куќа се загрижиле, па пронашле некоја латиноамериканка, ја одвеле во собата, но се одлучиле и да го шпионираат црнецот.
Влегол црнецот во собата, ги соблекува гаќите, а девојката како и сите останати претходно се фаќа за глава и вика:
“Ауууууууууууууу братчееееееееее!“Доаѓа црнец во јавна куќа. Си прашал на рецепција: – „Што има за 10 долари?“ – „Повелете во соба број 10, таму имате една црнкиња

loading...
Loading...