Доаѓа млада девојка кај баба ѝ на поседок и утредента бабава ја гледа внуката гола во кревет…

Доаѓа млада девојка кај баба и на поседок. Утрото ја гледа бабава внуката во кревет гола: – Леле црна керко, зашто спиеш гола? – Не сум гола бабо, туку тоа е модерна спавача. Се соблекува бабава вечерта и таа гола. Влегол дедотоДоаѓа млада девојка кај баба и на поседок. Утрото ја гледа бабава внуката во кревет гола: – Леле црна керко, зашто спиеш гола? – Не сум гола бабо, туку тоа е модерна спавача. Се соблекува бабава вечерта и таа гола. Влегол дедото: – Леле, црна бабо, што спиеш гола? – Не сум гола дедо, туку тоа е модерна спавача. – А зошто тогаш не си ја испеглала малце?Доаѓа млада девојка кај баба и на поседок. Утрото ја гледа бабава внуката во кревет гола: – Леле црна керко, зашто спиеш гола?&nbs

Пронајдете не на следниве мрежи: