Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе…

Loading...

Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе:– Ало, дали е тоа сопственикот на Ауди сервисот?– Да, повелете!Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе:– Ало, дали е тоа сопственикот на Ауди сервисот?– Да, повелете!– Се јавувам во врска со BMW-то во вашиот салон…– Господине, ние немаме BMW…– Епа сега имате, ми откажаа кочниците!Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе:– Ало, дали е тоа сопственикот на Ауди сервисот?– Да, повелете!– Се јавув

loading...
Loading...