Докторе имам еден проблем…

Loading...

Докторе имам еден проблем…Трпе на доктор:
– Докторе имам еден проблем.
-Кажете.
-А бе, пред некоја ден со еден пријател бевме на лов, и он случајно ме погоди на пенисот со едра сачма, и од тогаш имам проблем.
– Дај да видам, соблечете се.
Се соблечуе Трпе, гледа докторот и се исплашил малку од тоа шо го видел.
-Леле бе човек, ами како мочаш ти со толку дупки?
-Ааа, за тоа немам проблем, комшијата свире на кларинет, па ме научи и мене како да мочам.Трпе на доктор:
– Докторе имам еден проблем.
-Кажете.
-А бе, пред некоја ден со еден пријател бевме на лов, и он случајно м

loading...
Loading...