Докторе, во последно време се повеќе губам сила…

Loading...

Се жали преморена сопруга:– Докторе, во последно време се повеќе губам сила.– Колку пати неделно имаш секс?Се жали преморена сопруга:– Докторе, во последно време се повеќе губам сила.– Колку пати неделно имаш секс?– Три. Во понеделник, среда и петок.– Пробај да ја прескокнеш средата, одморај малку повеќе.– Не можам среда, докторе, тоа е единствен ден кога сум со мажот. Се жали преморена сопруга:– Докторе, во последно време се повеќе губам сила.– Колку пати неделно имаш секс?– Тр

loading...
Loading...