Дополнителни коментари на пораката на Македонецот до поп дивата Бијонсе

Loading...

Бевме сведоци на интересната и доста необична порака која еден Македонец ја напиша на официјалниот Фејсбук профил на поп дивата Бијонсе и тоа на македонски јазик. 
Во продолжение погледнете ги останатите коментари на оваа легендарна порака на овој доста храбар и надежен Македонец. 
Бевме сведоци на интересната и доста

loading...