Дошол Цветко во породилиште, па прашува: – Што добив?

Loading...

Дошол Цветко во породилиште, па прашува: – Што добив?
Син – му вели медицинската сестра.
А тој: – Знаев… Кога јас ќе го прочистам мојот оџак…Дошол Цветко во породилиште, па прашува: – Што добив?
Син – му вели медицинската сестра.
А тој: – Знаев… Кога јас ќе го прочистам мојот оџак не можам да промашам, мора да биде машко.
– Да, ама вие не го чистите редовно оџакот – му вели медицинската сестра – детето е црнчеДошол Цветко во породилиште, па прашува: – Што добив?
Син – му вели медицинската сестра.
А тој: – Знаев… Кога јас ќе го прочистам

loading...
Loading...