Дошол Мујо во кафуле…

Loading...

Дошол Мујо во кафуле и доаѓа келнерот до него, па Мујо вели: Дај ми мене, на сите и ти напиј се нешто.
Сите пијат а Мујо вели дека нема пари да плати. А келнерот го истепал.
Доаѓа Мујо другиот ден пак и вели: Дај ми мене и на сите други нешто за пиење, но за тебе не- ти  не си добар кога пиеш.Дошол Мујо во кафуле и доаѓа келнерот до него, па Мујо вели: Дај ми мене, на сите и ти напиј се нешто.

loading...
Loading...