Дошол нов млад поп во селска црква. Пречесниот го советува…

Loading...

Дошол нов млад поп во селска црква. Пречесниот го советува: кога ќе дојде некоја девојка и ќе каже дека се бакнувала со дечкото кажи и дека 2 пати треба да каже „оче наш“.
 Дошол нов млад поп во селска црква. Пречесниот го советува: кога ќе дојде некоја девојка и ќе каже дека се бакнувала со дечкото кажи и дека 2 пати треба да каже „оче наш“.
Ако спиеле заедно, 3 пати „оче наш“, а ако имале орален секс – 4 пати.
Следниот ден доаѓа девојка во црквата да се исповеда.
Оче, грешев.
Бог е милостив, тој простува. Кажи ми за што станува збор?
Синоќа бев со дечкото и се бакнувавме.
Два пати „оче наш“ и Бог ќе ти прости.
Но, тоа не е се. Водевме и љубов.
Три пати „оче наш“ и Бог ќе ти прости.
Но, тоа не е се. Имавме и орален секс.
Четири пати „оче наш“ и Бог ќе ти прости.
Но, тоа не е се. Имавме и анален секс.
Попот не знаел што да каже сега, бидејќи пречесниот не му го кажал одговорот на оваа варијанта.
Ги видел црковните момци како поминуваат пред исповедалницата и истрчал да ги праша: „Дали знаете што дава пречесниот за анален секс?“
Некогаш Милка, некогаш Сникерс, како кога…Дошол нов млад поп во селска црква. Пречесниот го советува: кога ќе дојде некоја девојка и ќе каже дека се бакнувала со дечкото кажи и дека 2

loading...
Loading...