Дружење

Loading...

Трпана го прашува синот:- Сине, зошто во последно време не се дружиш со Стојан?- Па мамо, дали ти би се дружела со некој кој пие, пуши и се дрогира?- Секако дека нема!- Епа ете, гледаш, не сака ни он!Трпана го прашува синот:- Сине, зошто во последно време не се дружиш со Стојан?

loading...