Двајца гинеколози имале кабинети еден до друг. Еден ден оди едниот кај другиот и му вели…

Loading...

Двајца гинеколози имале кабинети еден до друг. Еден ден оди едниот кај другиот и му вели…Во една болница двајца гинеколози имале кабинети еден до друг. Еден ден оди едниот кај другиот и му вели…- Колега, на една моја пациентка пи***та и е како диња, дојди да видиш.Оди колегата, ја гледа жената на боксот, врти со главата и вели:- Мене ми изгледа нормално колега.- Ама ај лизни, лизни да видиш!Во една болница двајца гинеколози имале кабинети еден до друг. Еден ден оди едниот кај другиот и му вели…- Колега, на една моја пациентка п

loading...
Loading...