Двајца пријатели одат во казино…

Loading...

Двајца пријатели одат во казино. Сакаат заеднички да ги стават парите на рулет, но не можат да се согласат за број. – Ајде вака, колку пати имаше секс изминатиов месец?
 Двајца пријатели одат во казино. Сакаат заеднички да ги стават парите на рулет, но не можат да се согласат за број. – Ајде вака, колку пати имаше секс изминатиов месец?
– Шест пати. – одговорил пријателот.
– Добро, јас осум. Ставаме на 14.
По вртењето, добива бројот 2. По долга, мачна тишина едниот се врти кон другиот:- Да си бевме искрени, сега ќе бевме богати…Двајца пријатели одат во казино. Сакаат заеднички да ги стават парите на рулет, но не можат да се согласат за број. – Ајде вака, колку пати имаше&n

loading...
Loading...