Две мравки се враќаат од лов на слонови…

Loading...

Две мравки се враќаат од лов на слонови…Две мравки се враќаат од лов на слонови:
– Фати нешто?
– Не
– Лажеш, што ти е тоа меѓу забите?Две мравки се враќаат од лов на слонови:
– Фати нешто?
– Не
– Лажеш, што ти е тоа меѓу забите?

loading...
Loading...