Две плавуши- трагедија

Loading...

Си разговараат на телефон две плавуши:- Абе знаеш денес го пратив маж ми да оди да купи компири ама се случи трагедија.- Каква трагедија?- Го згази кола!!!- И што ќе правиш сега?!- Веројатно ориз.Си разговараат на телефон две плавуши:- Абе знаеш денес го пратив маж ми да оди да купи компи

loading...