Еден наркоман ја води својата ќеркичка во градинка и…

Loading...

Еден наркоман ја води својата ќеркичка во градинка. Ќеркичката сакала да се пошегува со таткото, со прстот покажала нагоре и извикала:– Тато, тато! Види! Крокодил!Еден наркоман ја води својата ќеркичка во градинка. Ќеркичката сакала да се пошегува со таткото, со прстот покажала нагоре и извикала:– Тато, тато! Види! Крокодил!Наркоманот погледнал нагоре и одговорил:– Есен е миличка, одат на југ.Еден наркоман ја води својата ќеркичка во градинка. Ќеркичката сакала да се пошегува со таткото, со прстот покажала нагоре и извикала:–

loading...
Loading...