Есма гаќaта, Лозано наочарите наопаку

Loading...

Малме, Шведска. После информацијата дека Есма Реџепова својата гаќа со неизвесна големина а извесна боја-црвена, дека ќе ја облече наопаку, се развива дискусија…Дали гаќата ќе биде облечена наопаку значи това што је налице ќе биде навнатре и обратно или под наопаку ќе се разбере това што је напред ќе оди наназад и обратно това што е назад ќе оди нанапред…Дискусијата се развива со причина бидејќи според преданијата од Бабинидеветини, различното толкување на наопачка ѓаќа има различно влијание врз пласманот на Евровизија, посебно ако претставникот се навоѓа на втора полуфинална вечер и това во четврток.
Повеќе на следниот ЛИНКМалме, Шведска. После информацијата дека Есма Реџепова својата гаќа со неизвесна големина а извесна боја-црвена,

loading...